Tennisschool Sport en Spel

Ligging: waar vindt u ons ?

Tennisschool Sport en Spel beschikt over 2 locaties: Sporthallen Toverfluit en TC Le Chalet die nauwelijks 1 kilometer van elkaar verwijderd zijn in vogelvlucht. Op de toegangsmap hieronder werd Sporthal Toverfluit met een blauwe markeerder en TC Le Chalet met een rode markeerder aangeduid.


De startplaats van de zomerstages is steeds de Sporthal Toverfluit.

Zowel de herfst-/winterlessen als de lentelessen gaan door in TC Le Chalet.

TC Le Chalet, Malisstraat 1, 1080 Molenbeek

TC Le Chalet is nauwelijks 1km in vogelvlucht verwijderd van onze andere locatie, Sporthal Toverfluit. Vanaf "Prins van Luik" (kruispunt van Mettewielaan en Ninoofsesteenweg), de Mettewielaan nemen richting Basiliek, een goede km volgen tot u aan de rechterkant, 1 kruispunt voor de kruising met de Gentsesteenweg (tramsporen), de taverne Madison ziet. Aan de taverne Madison rechtsaf nemen en rechts aanhouden, 50m en u ziet een groot bord TC LE CHALET staan. U gaat de trapjes op naar de bar en dan naar de terreinen.

Van aan de basiliek neemt u de Mettewielaan tot het kruispunt na de Gentsesteenweg (tramsporen), waar u op de linkerhoek de taverne Madison ziet. Linksaf nemen, voorbij de taverne Madison rechts aanhouden en u bent er, aan het grote bord TC LE CHALET de trapjes opgaan richting bar en dan naar de terreinen.

TC Le Chalet ligt tussen de taverne Madison en het voetbalstadium FC Brussels, dat zelf tegen het zwembad van Molenbeek (Louis Nameche) ligt.

Sporthal, Toverfluitstraat 19, 1080 Molenbeek

De sporthal «Toverfluit» is gelegen op 300m van de «Prins van Luik» (kruispunt Ninoofsesteenweg met Mettewielaan).

Vanaf de Prins van Luik rijdt u de Mettewielaan op richting Basiliek. U slaat aan de tweede verkeerslichten linksaf en komt in de Toverfluitstraat. Op het einde van de straat (100m) ziet u rechts een grote school (Atheneum Molenbeek) met een grote sporthal. Hier in de straat hebt u parkeermogelijkheid. U komt binnen langs de kleine groene poort en u bent er.

Ligging : tussen Ring afrit 13 (Dilbeek) en Basiliek, naast Scheutboschpark, niet ver van olympisch zwembad Molenbeek en RWDM. Op de grens tussen Dilbeek, Anderlecht, Molenbeek en Berchem, vlakbij Jette, Ganshoren en Koekelberg, Laken, Brussel-stad en Vorst. Openbaar vervoer met halte: bus 49 en 63 Machtens, 89 Peterbos, 84 Tamarisken, 47 Moortebeek, 85 en tram 82 Joseph Baeck, ook buslijn Brussel-Ninove, metro Beekkant + 84 of Weststation + 63, Aumale of Zuidstation + 49.